Over mij:

Al op jonge leeftijd begon ik te fotograferen. Mijn eerste camera was een Kodak instamatic 126. Leuk voor vakantiekiekjes maar ik wilde meer. Daarom mijn eerste spiegelreflex gekocht. Dit was een Asahi Pentax SPII waarvoor ik al snel meerdere lenzen kocht als uitbreiding op het standaard objectief. Door een drukke carrière kwam het fotograferen wat onder druk en beperkte zich tot vakanties en dergelijke. Het bleef echter kriebelen en de digitale fotografie met haar vele mogelijkheden vond ik erg interessant. Daarom besloot ik de vakopleiding fotografie te volgen en professioneel te gaan fotograferen. 

 

U kunt bij mij terecht voor reis -, reportage - en vastgoed-fotografie 

Foto's die niet in opdracht door mij zijn gemaakt worden verkocht via het Stock bureau Alamy ( zie https://www.alamy.com/portfolio/nickvanmeursfotografie ), ANP / Nationale Beeldbank en via Picfee ( https://picfee.com/nl/fotograaf/nick-van-meurs )

Wilt u meer informatie? Wanneer u het contactformulier invult neem ik snel contact met u op voor een nadere kennismaking en om uw wensen te bespreken.

 

Heeft u interesse in een print van een foto op deze website? Neem dan svp contact met mij op voor een prijsopgave.

 Nick  van Meurs Fotografie

Tel: 06 24714522

Email: info@nickvanmeurs.nl

KvK nr: 89356187

BTW nr: NL093830051B01