Privacy

Nick van Meurs Fotografie hecht veel waarde aan uw privacy. De door u verstrekte gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid behandeld. Ze worden vastgelegd om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. De verstrekte informatie is slechts bedoeld als indicatie en kan zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Verwijzingen of links naar andere websites of bronnen zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Nick van Meurs Fotografie is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen en aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of de gevolgen van het gebruik daarvan.

De door Nick van Meurs Fotografie verstrekte informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Het is niet toegestaan deze informatie te verspreiden, dupliceren of aan derden over te dragen.

Op de inhoud van deze site is het auteursrecht van toepassing.

 

Disclaimer

De informatie op onze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, Het kan echter voorkomen dat de door ons gepubliceerde informatie, ondanks de betrachtte zorgvuldigheid, niet actueel is of onjuistheden bevat. Nick van Meurs Fotografie aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. In geen geval worden uw gegevens doorgespeeld of verkocht aan derden. Nick van Meurs Fotografie houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.